Selbuprøven 2017
Selbuprøven 2017
Selbuprøven 2017 gikk av stabelen lørdag 19. august.

  

Alle samlet før prøvestart! 
 
17 deltakende hunder fordelt på 13 forskjellige raser stilte til start i Rolsetmarka sammen sine førere etter opprop og sportrekking på klubbens område i Ausa. Vi hadde engasjert 4 dommere i år og det var 9 sporleggere som la sporene. I tillegg var det med 2 dommeraspiranter og 1 dommerelev.

Det var fin temp og lett regn og dermed gode vitringsforhold, men siden vi hadde selskap av mye vilt både med klov og fjær, fikk mange hunder for store utfordringer til at de kom i mål. I alt 10 hunder nullet, 2 fikk 2. premie og 5 ble belønnet med 1. premie, hvorav 1 med HP.
 
 
 
 
Foran f.v. nr 2 Irene Myklebust med cocker spaniel NVCh Mabel Joy's Gaylord Guards The Gold, prøvevinner Geir Egil Aasbak med tysk jaktterrier Klokkarsteinens Moniqe og nr 3 Hilde Draxen (STBK) med belgisk fårehund, tervueren Heierås Orac
Bak f.v. dommerne Gunnar Bostad,Dag Hassel, Børge Wahl og Børge Kjesbu. 
 
Gratulerer med flotte resultater, alle tre! 


Prøvens vinner Geir Egil Aasbak ved det flotte hundehuset gitt av Arkihus Service As!

Gratulerer med vel gjennomført prøve til resten av deltakerne - og ikke minst, takk for innsatsen til dommere og gode hjelpere som stilte opp! Dere gjorde dette til en svært hyggelig dag for oss alle!